Vart fan är mina raggsockor?

Bara att inse. vintern är här. Så bara. Pang!
Påsken var fortfarande helt ok och jag tog förmodligen säsongens sista dopp. För nu är det herremigjävlar kallt. El, alltså, det är ca 15 grader med friska vindar, småskurar men även en del sol. Helt ok om man bodde i ett varmt, isolerat hus hemma i Sverige med centralvärme. Funkar inte riktigt så här. Här sitter jag istället under 2 filtar, 2 par strumpor för att jag inte kan hitta mitt andra par raggsockor (första paret finns redan på kontoret för där är det banne mig ännu kallare) en varm kopp Oboy (ÄLSKAR OBOY) med fossingarna på den lilla elekriska heatern och nästan längtar tills det blir kväll och man kan lägga sig under varma täcket. Är det ok att lägga sig redan kl 20.00?

Nu ska jag iofs inte klaga alltför mycket då jag faktiskt gillar vintern och den friska luften, men skulle gärna ha fått en liten förvarning först så att man hade kunnat förbereda sig, mentalt alltså. För råheten och kylan inomhus, den vänjer man nog sig aldrig vid fysiskt…Men, men.

(Visited 53 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
2 comments on “Vart fan är mina raggsockor?
  1. Anonym skriver:

    Blir det verkligen sååå kallt redan i april?? Det är ju som en kylig höstdag här i Skåne.

  2. Anita skriver:

    Oj oj Minna! Du får springa dig varm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.