Varmt ute, kallt inne

En av de saker jag har svårast att vänja mig vid här i Sydafrika är att det är så förbannat kallt inomhus under vintern.
Som igår och idag…Haft strålande sol, varma vindar och temperaturer ute på ca 26 grader! Underbart! MEN….Inomhus är det svinkallt och jag sitter med raggsockor, fleecejacka och en stor sjal över axlarna….Alla dörrar står vidöppna för att släppa in värmen!
Inga problem om man kan vara ute och njuta av det fina vädret men det gör det svårt och jäkligt kallt att sitta på kontoret hela dagen…jaja…man kan inte få allt…

Förbereder nästa tur och har fått “förvarning” från huvudkontoret i Australien att jag kommer ha en mycket svår dam med på resan…Hon har tydligen rest med företaget flera ggr och är fruktansvärt otrevlig mot allt och alla….typiskt! Men som en fd chef sa till mig för många år sedan. “Man får precis så mycket man klarar av”…Hon menade på att jag är van att hantera svåra kunder och bra på att “vända” situationen och nu hoppas jag verkligen det stämmer även denna gång.

(Visited 90 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.