Varmt!

Fläkten går på högsta fart och alla fönster och dörrar är vidöppna. Ännu en helt vindstilla dag med klarblå himmel och närmare 40 grader varmt i skuggan! Älskar sådana här dagar även om det blir lite jobbigt att sova på nätterna.

Balkongen där vi spenderar väldigt mycket tid just nu.

Ett annat säkert sommartecken är koncerten som syrsorna håller…Non stop! Dag som natt!

Utsikten från vår balkong, sydafrikanska flottan i bakgrunden

Fredric lider, sedan en olycka i lumpen, av svår tinnitus som är en av anledningarna till att han är delvis sjukskriven och dessa högljudda syrsor håller på att driva honom till vansinne (för att inte tala om myggorna). Stackarn får sitta med öronproppar ute på balkongen eftersom det blir ett extra pip han måste stå ut med… Lider med honom!

Igår åkte våra vänner till vindistrikten där de bor på Erica Guesthouse i Franschhoek. Försökte fixa bord på Reubens åt dem men det var helt kört..ja, ja..är ju inget litet utbud på restauranger i den stan så det går nog ingen nöd på dem inte.

Dags att återgår till jobbet. Många i år som verkar vilja resa till Sydafrika över påsk. Kul!

(Visited 86 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.