Vackra Norge

Åhhh va vackert det är här. Man glömmer så lätt bort allt det fina vi har här i Skandinavien!

Just nu befinner vi oss i Bergen men ska idag ta tåget till Myrdal för att byta till Flåmbanan som nog är en av de vackraste tågsträckorna i hela världen, och sedan en färja ut till Balestrand och Kviknes Hotel.

Imorgon kör vi vidare till Geiranger efter ett besök vid Briksdalsbreen och på måndag hoppas vi att trollsitgen har öppnat igen (har varit stängt npgra dagar efter stora stenras).

Bilder utlovas så snart jag får tid. Blir låååånga dagar och oftast är jag inte färdig med gruppen förrän efter kl 22.00 och då är det Sydafrika som man försöker jobba ikapp med….

(Visited 83 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.