Tillbaka i Sverige

Nu är vi tillbaka i Sverige och det kändes såklart trist att lämna Sydafrika men också kul att få träffa våra nära och kära och att äntligen kunna fokusera på allt spännande som ska hända framöver.

Resan gick förvånansvärt bra men att flyga så långt i 7:e månaden (speciellt med foglossning) är inget jag rekommenderar någon.
Men nu är det gjort och belöningen har varit att jag mumsat i mig kanelbullar, pizza, limpmackor med ost, kebab och massa annat som jag saknat…

Var svårt att få plats med matbrickan på flyget.

Men nu är vi tillbaka i en svensk vardag och fått ordning på kontoret.

Mellan flytt och vanligt “slutet på säsongen-kaos” hann vi även med att leka lite turister förra veckan och lovar att skriva lite om det under de kommande veckorna. Men nu…jul och nyårsbokningar!

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Tillbaka i Sverige
  1. eastcoastmom skriver:

    Vad bra att resan gick bra! Vet hur det kan vara att resa sent i graviditeten, flög Brasilien-Sverige i v 32 med andra barnet, tillsammans med en nästan-tvååring, själv, det gick riktigt bra! (många år sen nu!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.