Tiden går fort…

Haft en alldeles underbar och mysig långhelg på alla sätt och vis. Åkte först till Göteborg ihop med min bror och hans familj där vi bl a hann med både Universeum och Liseberg. Var jättekul att se mina brorsöners glädje över karuseller, hissar, spårvagnar..och allt annat spännande…

Sedan åkte vi vidare till Smögen där vi fick en lite molnig söndag men en alldeles underbar måndag. Svenska sommaren när den är som allra, allra bäst!

Vaknade upp till detta vackra väder i Smögen

 Köpte med kilovis med färska räkor och bjöd hem hela familjen till räkfrossa på kvällen när vi kom hem.

Så nu har jag fått mitt sug efter svenska räkor stillad för en lång tid framöver.

Idag är det bara en vecka kvar tills jag är tillbaka hemma i Kapstaden igen. Tiden går så himla fort! Spelar liksom ingen roll om man är i Sverige en el fem veckor…det blir alltid stressigt så här på slutet.

Har börjat förbereda mig så smått för de 3 gruppresorna jag ska guida i Sydafrika och Kenya under de nästkommande 3-4 månaderna.

 Första turen börjar i Kapstaden nästa vecka och på den har jag bara 11 personer som ska resa genom Sydafrika och sedan en minigrupp på 6 personer i Kenya så det blir en skön mjukstart.

Den andra och tredje turen är båda lite mer “normala” med grupper på runt 25 personer i varje.

Ser fram mot spännande safari och att få lära känna massa nya människor. De flesta gäster på dessa turer är från Australien och det brukar bli många skratt och trevliga stunder.

(Visited 141 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.