Sydafrikaexperten fyller 5 år!

Tänk att det redan gått hela 5 år sedan jag tog det där läskiga beslutet att starta eget. Och vilken resa det varit!
Vissa tyckte nog jag var lite galen som bestämde mig för att starta ett reseföretag direkt efter en “finanskris” och visst…det har absolut inte varit någon dans på rosor och framförallt ganska osäkert finansiellt i början…

www.sydafrikaexperten.se

 Men tack vare den här bloggen (som resulterade i alla mina kunder första 1.5 året innan jag skaffade en riktig hemsida) och fantastiska kunder som varit så snälla och rekommenderat oss till sina vänner och bekanta, så har Sydafrikaexperten sakta men säkert vuxit och är idag ingen liten bebis längre.

Är så himla tacksam över att jag får jobba med något som jag verkligen brinner för och jag tror och hoppas på fem minst lika spännande och roliga år framöver!

För att fira vårt jubileum, erbjuder vi 10% rabatt ALLA safari-bokningar som bokas under september månad och för att få denna rabatt så ska man ange koden: JUBILEUM när man är i kontakt med mig.

Nu har vår sjätte säsong precis börjat och det är bara att tuta och köra!

(Visited 85 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Sydafrikaexperten fyller 5 år!
  1. Grattis!

    Roligt att läsa om Sydafrika och din resa med företaget!

    Keep up the good work 🙂

    Petter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.