Snart slut på studieresan

Vilken vecka det har varit!

Upp tidigt varje morgon för safari och sedan vidare till hotell-inspektioner och incheckning på nytt ställe. Eftermiddags-safari och middag och lite sova… Packa upp och packa ner…

Studieresor är otroligt givande men också väldigt intensiva och nu är både jag och F helt slut!

Idag checkade vi in på Hlosi Lodge i Amakhala Game Reserve och efter 2 timmar ute i jeepen i regn och rusk och ett antal “site inspections ” på de lodger som är utspridda i reservatet, bestämde vi oss faktiskt för att skippa eftermiddags-safarin och istället unna oss 3 timmars slappande på rummet.

Rummen här på Hlosi är supermysiga och nu sitter jag här i soffan med ett glas rött och “bläddrar” bland bloggar, läser lite nyheter och uppdaterar facebook m.m…Precis vad jag behövde!

Imorgon är det dags för vårt sista stopp: Pumba och i nästa vecka lovar jag att skriva lite mer ingående om varje lodge vi varit på.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.