Sen julafton

Igår när vi kollade posten så hittade vi en avi som meddelade att vi hade paket att hämta ut, men att vi skulle få betala R31.00 i tullavgift innan vi kunde lösa ut det…Vi brukar varje år få en kalender från lillpluttarna hemma men tyckte det lät konstigt att vi skulle behöva betala tull för den???

Så gissa om jag blev förvånad när Fredric släpar hem ett jättepaket fyllt av julklappar???

Lyckan var total och nu har vårt förråd av ostbågar, kaffe, kantarell och bea-sås fyllts på till brädden och det bästa av allt var såklart almanackan och det här fina fotot på mina brorsöner.

Gud vad vi saknar dem!

Och, ja självklart alla er andra där hemma också…

(Visited 79 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.