Pingviner och elefanter

I helgen åkte vi ner till kaphalvön och Simon´s Town för att äta sushi lunch ihop med en av mina närmaste vänner här nere, Ursula.

Vi träffas alldeles för sällan nu när vi bor en bit ifrån varandra så efter lunchen hade vi fortfarande massor att prata om så vi fortsatte till Boulder´s Beach för ytterligare några glas vin och lite tjejsnack, medans F gick runt och tog hundratals bilder på pingvinerna…

Hoppades även på att träffa Jasper som gör våra söta nykelringar som alla våra kunder får. Har bara 2-3 stycken kvar och ville beställa fler och jag hade tur, för han höll precis på att packa upp. Och gissa om han blev glad!

Jasper hittar man vid Boulders beach Lodge

Så nu har jag lagt in en ny beställning på 200 nya små elefanter till våra kunder.
Är Jasper och hans fru som gör dessa:

söta elefanter

Jasper sitter och säljer sina saker utanför Boulders Beach Lodge, och här finns förutom en restaurang, också ett Guesthouse med 9 rum. Ett helt ok ställe om man vill komma riktigt nära pingvinerna och bada vid stranden. Boendet här kostar från R450 per person och uppåt.

Detta ställe ligger på andra sidan nationalparken vid pingvinerna och man svänger inte av vid första skylten för pingvinerna om man kommer från Simon´s Town hållet, utan man passerar 7eleven och svänger ned vid nästa avfart vid golfbanan.

(Visited 123 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.