När man själv ska ha semester

…så är jag helt tom på ideer.

Säsongen börjar så sakteliga gå mot sitt slut (el, njae…fortfarande 2 mån kvar men ändå) och efter Indaba i Maj (Stora turistmässan) så är det alltså dags för oss inom turist branchen att få ta ut vår efterlängtade semester 🙂
I vanliga fall åker jag tillbaks till Europa el Kanada och guidar, men har i år av diverse skäl bestämt mig för att strunta helt i detta och helt enkelt använda semestern till vad den är till för: Ladda Batterierna.

Så nu återstår den stora frågan, vad göra?

Har ingen större budget att röra mig med men hoppas kunna få till några mindre resor i jobbsyfte men sen vill man självklart bara stänga av och göra sånt jag själv tycker är roligt också.

Så just nu lutar det mot Safari men vi får väl se.. Någon som har andra förslag el är på väg ner hit under vintern (Maj-Aug) och vill hänga på??

(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,
One comment on “När man själv ska ha semester
  1. Anonym skriver:

    sitter oxå å funderar p¨å hur ja ska göra med min semester…vill ju gärna vara borta nån vecka när ja stambyter aså slipper ja våldgästa folk så länge..men sen vill ja åka nånstanns i sommar å i vinter oxå..men det verkar inte som dt finns så många att åka med ingen verkar ha råd…satt å titta på maldiverna nyss…ojoj..skulle ja kunna tänka mig..ähh jaja ha det bäst kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.