Ledig dag i Kapstaden

Äntligen tillbaks i Kapstaden 🙂

Hade lite otur med vädret längs hela Garden Route så det var svårt för gästerna att få ett bra hum om hur vackert det verkligen är. I Oudtshoorn så regnade det t om så att hotellets restaurang höll på att svämma över…

Spenderade 2 nätter i Stellenbosch, som för övrigt är en väldigt trevlig stad och en av kvällarna passade jag på att göra en snabbinspektion på Ridgemor Villa i Somerset West. Jättefint ställe och kommer skriva ett mer ordentligt inlägg om detta senare.

Gästerna har en ledig dag idag då de flesta valt att åka ut till Kåkstäderna och själv ska jag plocka upp en hyrbil och åka till flygplatsen för att hämta Fredric. Han kommer ner hit i 9 dar för att kolla läget och för att vi ska hinna ha lite semester tillsammans innan jag plockar upp nästa grupp den 14 Mars.
Detta blir Fredrics första besök i Sydafrika så det ska bli fantastiskt spännande att se vad han tycker eftersom planen är att jag flyttar tillbaks hit till hösten…

Ikväll är det avskedsmiddag med gruppen på den roterande restaurangen högst upp på 21 våningen av Ritz hotell och imorgon eftermiddag flyger de tillbaks till Sverige.

Jag och F blir kvar i Kapstaden ett par nätter innan vi kör ut till vindistrikten och sedan även en natt i Montagu. Resterande tiden spenderas nere på kaphalvön och jag hoppas t om hinna vara helt ledig ett par dagar 🙂

(Visited 41 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Ledig dag i Kapstaden
  1. Anonym skriver:

    Hej Miina!

    Vi har nu kommit hem efter våra 17 dagars långa resa i Sydafrika. Vi ville bara säga att allt har flutit på smärtfritt, både städerna och boendena var perfekta för oss! Dykningen i Umkomaas och Mosselbay var såklart två av resans höjdpunkter och annars tyckte vi väldigt mycket om safarin på Scotia, Wilderness och hela Kaphalvön. Sydafrika var verkligen helt fantastiskt och vi kan inte förstå varför vi inte åkt dit tidigare 😉

    Tack så för all hjälp med bokningar och tips och fortsatt lycka till med din verksamhet.

    // Martina och Mattias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.