Hemma i Sydafrika igen

Home, sweet home!

Sent i går kväll landade jag hemma i Kapstaden och förutom att min väska inte hann med transfern i Amsterdam så gick resan helt ok. Jag brukar i vanliga fall föredra nattflyg men med några podcasts i hörlurarna gick tiden snabbt och jag hade även gott om utrymme då det var ledigt i stolen bredvid.

Nu håller jag tummarna för att väskan kommer ikapp någon gång under dagen. Hade lämnat en väska hemma hos U som jag bor hos nu mellan turerna, men i den är det bara guidekläder och sandaler osv så jag saknar ordentliga skor…

Var helt underbart att få sova i min egna säng!

 Jag och Fredric har magasinerat hela vårt bohag för några månader framöver eftersom jag kommer vara ute och guida flera månader i sträck och F kommer vara kvar i Sverige hela sommaren…Men vår säng står som sagt i “vårat” rum hemma hos vår kompis och jag njuter till tusen av mina egna kuddar, täcke m.m.

Är även här som vårat Sydafrikanska kontor kommer vara några månader framöver så jag har ställt ordning skrivare, alla pärmar, kollat igenom all post som kommit under tiden jag varit borta m.m.

Är mycket som ska hinnas med innan första turen på söndag. Sedan blir det sammanlagt 90 dagar ute på resande fot…med ett par dagar ledigt mellan varje tur.

Ikväll ska jag och Ursula ut och käka en riktigt god köttbit. Sydafrikanska köttet är det jag saknar mest när jag är i Sverige…

(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Hemma i Sydafrika igen
  1. Bokcaféet i byn skriver:

    Härligt att vara hemma igen förstår jag! Vi längtar efter en Sydafrikaresa men med nyfödd lär det dröja ett tag till. Men så småningom så!!
    Spännande med dina kommande guideturer!
    En sommarhälsning till dig från en trogen bloggläsare i Skåne!
    /Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.