Familjen intar Sydafrika!

Nu har inte bara min mamma bokat en resa ner hit, utan även Fredrics bror M 🙂 Även han hittade en billig biljett hos Lufthansa och kommer ner i slutet av november..det betyder att vi kommer ha familj här på besök stora delar av såväl november som december..Roligt!!!

Kommer nog vara lagom matta till nyår men är glada över att så många vill och har möjlighet att komma och hälsa på. Först ut är F´s föräldrar som landar om ganska exakt en månad 🙂

Tills dess hoppas vi ha hunnit komma iordning i vår lägenhet. Tanken var ju att vi skulle ha flyttat in idag men det har krånglat som bara den och nu står vi utan flyttfirma 🙁
Och om några dagar går vårt kontrakt hos magasineringen ut…känns jobbigt men hoppas på lite mer tur imorgon…

(Visited 40 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.