En helg i vindistrikten

Kommit hem efter en helt underbar helg i Vindistrikten tillsammans med min tjejkompis M. Vi drack en hel del vin, käkade massa god mat och bara umgicks. Visst, jag inspekterade några hotell och gjorde mentala anteckningar om vad som skulle kunna funka för grupper, men syftet var ändå att ladda batterierna och det lyckades jag definitivt med. Jag somnade redan innan midnatt och sov ända till kl 08.00. Måste vara rekord!

Blev dock lite frustrerad då jag skulle ha velat köpa med en del vin men snopet upptäckte att mitt nya bankomatkort inte fungerade. Hade knappt några kontanter på mig så tillskillnad mot sista vändan till Franschhoek då jag kom hem med 43 flaskor vin, blev det denna gången bara 4..kanske lika bra det..

Nu ser jag fram mot en kort vecka igen. På onsdag hålls det nämligen val här i Sydafrika och det betyder “röd” dag och likadant nästa vecka då “freedom day” faller på måndagen och 1 Maj på fredagen så det blir ytterligare 2 dagar..
Älskar April!

Så vilket vin gillade jag bäst denna helgen? Moreson’s Pinotage tror jag. Och Solms Delta var ganska trevligt oxå och köpte med en flaska av deras Shiraz Reserve 2005 som ska lagras…

(Visited 78 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.