Billiga inrikesflyg

Nu har lågprisbolaget  Kulula äntligen släppt sina flygbiljetter för november och framåt och samtidigt passar de på att ha en rea så har man riktig tur så kan man hitta flyg mellan säg Kapstaden och Johannesburg för så lite som R399 enkel väg 🙂

Har många kunder som behöver inrikesflyg över jul och nyår och jag har bett dem alla avvakta för att se vad Kululas priser blir och kan nu gladeligen säga att de flesta sparat flera hundralappar 🙂

På tal om inrikesflyg så vill jag även göra er uppmärksamma på att det går flyg från George till Johannesburg. De flesta väljer att flyga till och från Port Elizabeth men i vissa fall kan George passa bättre.

George ligger i början av Garden Route så ska man kanske vara i Wilderness el Knysna några nätter och sedan flyga till Johannesburg för vidare resa för safari i Kruger så är George ett smidigare alternativ än Port Elizabeth som ändå ligger flera hundra km från dessa områden.

Vill man ha hjälp med att hitta inrikesflyg som passar er resrutt så kan man ta kontakt med mig så bokar jag inrikesflygen och sedan får ni en faktura som ni betalar in på vårt svenska plusgirokonto.

Internationella flyg däremot är alltid billigast och enklast att man bokar själv.

(Visited 189 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.