Biggest loser?

ok, så imorgon sätter det igång.
Har planerat under en längre tid att försöka gå ner lite i vikt innan min 30 års dag som närmar sig med stormsteg och nämnde för mina chefer i förra veckan att jag skulle vilja gå ner sisåär 2 klädstorlekar eftersom de senaste åren har satt sina spår på ett otäckt sätt.

Har aldrig varit den som brytt mig alltför mycket om min vikt, alltid varit vad jag skulle kalla “kramgo” och egentligen ingen bantarmänniska då jag gillar mat och dryck på tok för mycket.

Men nu vill jag göra ett ryck och framförallt börja träna mer och dricka mindre alkohol. Så under ett mycket svagt ögonblick nu under helgen så gick jag med på deras utmaning. Vi ska ha “biggest loser” på jobbet.

I potten: 4000 spänn

målgång: på min 30 års dag om ganska exakt 3 mån.

Vägning varje måndag och måtten tar vi varannan vecka, den som gått ner mest procentuellt i vikt/cm vinner.

Ok, måste erkänna att jag är en väldigt dålig förlorare så Game On!

(Visited 49 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.