Baby shower

Igår var jag på min första Baby Shower.

Våra goda vänner Madde och Alistair väntar ju en liten kille som är beräknad till början av april och precis som i USA, firar tjejkompisarna den gravida kvinnan med en sk Baby Shower.

Alla tog med sig lite snacks och det bjöds såklart på bubbel och sedan blev det stor present utdelning där Madde fick massa fina och användbara saker för sig och sin bebis. En fin tradition tycker jag!

Av oss fick hon en söt liten body med gulliga älgar på och en kanske inte lika söt, men ändå svensk haklapp…Och en stor påse ostbågar!

Nu är vi alla enormt nyfikna på denna lilla bebis och vill att de sista veckorna ska gå snabbt…

(Visited 118 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.