Att fördriva tiden när man reser

Som guide är man ju ett oräkneligt antal timmar på resande fot. Bara den senaste månaden har jag spenderat närmare 50 timmar på olika flyg och säkert lika många timmar i en buss, vänthallar osv. Man blir expert på att vänta. Att fördriva tiden.

Tidigare var det under dessa transport-sträckor som jag hade tid att läsa men under det senaste året har jag bytt bort böckerna mot Podcasts. Ljudböcker är för långsamma för mig men att lyssna på olika podcasts är precis lagom snabbt och underhållande, utan man behöver anstränga sig det minsta lilla. Perfekt tycker jag!

Så under senaste månaden har jag plöjt igenom hundratals olika podcasts och som för många svenskar så är Sommar i P1 en stor favorit.

Mina favoriter i år är nog Maja Ivarsson, Kristian Gidlund och såklart Malik Bendjelloul som regisserade dokumentären “Searching for Sugarman”.

 Har ni inte sett den filmen så GÖR DET! Härliga bilder från Kapstaden, fantastisk musik och en makalös historia…

Hur fördriver ni all dötid när ni reser? Tips på några bra podcasts?

(Visited 46 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.