1000 inlägg och 5 år senare…

Detta är tydligen mitt 1000:e inlägg på den här bloggen 🙂

 Skrev resedagbok på nätet i många år innan jag började blogga, men tröttnade på att det var så krångligt att lägga upp bilder så för 5 år sedan testade jag att blogga och det har ju som sagt blivit en del inlägg sen dess!

För 5 år sedan hade jag spenderat 6 månader i Sydafrika som reseledare, och blivit erbjuden fast jobb hos ett reseföretag i Kapstaden och höll som bäst på med förberedelserna inför min flytt ner…

Vem hade kunnat ana att bloggen senare skulle leda till ett eget företag???

Tycker fortfarande att Blogger funkar bra, även om WordPress som jag använder för hemsidan, också är helt ok och även om många sagt åt mig att jag borde lägga den här bloggen på hemsidan isället så känns det inte riktigt rätt..
Här skriver jag mer om vår vardag och hur det är att bo i Sydafrika, och som en del av detta tipsar jag om restauranger, aktiviteter m.m.

På hemsidan är allt mycket mer jobbrelaterat.

Appropå jobb så är jag nu i slutet av resan med den här gruppen som jag guidar genom Kenya för tillfället. Bara 5 dagar tills jag är hemma igen!

 Imorse åkte vi på safari i Lake Nakuru National Park där vi stötte på dessa lejon som åt frukost i form av en buffel… Luktade pyton och tusentals flugor men det är alltid häftigt att se!Yummy, spare ribs for breakfast!Proppmätt lejon!
(Visited 156 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.